Distanskurser och digitala utbildningar från Chefakademin

Starta hösten framtidsstark!

Året 2020 liknar inget annat. En stor del av Sveriges chefer leder sina medarbetare på distans, och vad som väntar i höst kan ingen säga med säkerhet. Vad vi däremot vet är att fortbildning är viktigare än någonsin. Även du som är chef behöver uppdatera dig i en föränderlig omvärld.

Digitala distanskurser för chefer

Hösten 2020 kommer att bli en tuff tid för många svenska chefer. Vi vet ännu inte vilka de långsiktiga effekterna av coronakrisen blir, men ett omtag blir sannolikt nödvändigt i de flesta branscher. Oavsett om du nu behöver varsla personal, driva förändring, bli mer effektiv på hemmakontoret, eller stå starkare i ledarrollen hittar du relevanta utbildningar hos Chefakademin – både online och i klassrum.

Kanske står du inför en specifik utmaning, som till exempel att maximera nyttan av era digitala möten, eller känner dig isolerad i ledarrollen och skulle ha nytta av ledarskapsutveckling med stöd av en personlig coach under ett par månaders tid. Du kanske behöver förbereda dig på att genomföra en omorganisation i höst, eller hjälpa till att onboarda en medarbetare som är ny i chefsrollen.

Chefakademin finns till för dig som vill bli bättre på att leda, vare sig du har en formell chefstitel eller ej. Bland våra många distansutbildningar hittar du både längre program, expertledda webbinarier och specialiserade snabbkurser.

Vad behöver du lära dig idag?

Exempel på distanskurser från Chefakademin:

Se hela vårt kursutbud