Executive MBA – med högsta kundnöjdhet

Ta nästa steg som ledare genom en Executive MBA! Vi erbjuder dig ett flexibelt upplägg, väl avvägd, beprövad och forskningsbaserad kunskap med mycket tillämpning och praktisk nytta.

Bli diplomerad genom tre program

Det finns flera vägar att nå din Executive MBA och tanken är att du och dina behov styr hur du når målet. Totalt erbjuder vi tre forskningsbaserade och mångårigt utvecklade masterprogram som i kombination ger dig en konkurrenskraftig Executive MBA-examen; Executive Master of Leadership & Management, Executive Master of Finance och Executive Master of Strategy.

Du bestämmer själv i vilken ordning du genomför dem och du kan också välja att bara anmäla dig till ett delprogram i taget om det främst är ett specifikt område som lockar.

Tillsammans kommer de tre programmen ge dig bästa möjliga förutsättningar att bli en skicklig, hållbar och framgångsrik verksamhetsledare.

En Executive MBA grundad i din verklighet

Vägledande för vår Executive MBA är att varje program och dess moduler syftar till att fördjupa verklighetsnära kunskaper och insikter som kan appliceras direkt i din vardag.

Tack vare att vi är en fakultetsoberoende aktör med multiakademisk förankring kan vi utforma våra program till våra deltagares behov av utveckling.

Utöver detta får du ett värdefullt och brett nätverk genom programmen. Merparten av våra deltagare kommer genom rekommendationer från tidigare diplomerade alumner, som även upplevt det som värdefullt att få intyg på sin kunskap efter avslutad utbildning.

”Bredden inom Leadership, Strategy och Finance har gett mig avgörande verktyg för att vara med att leda en organisation genom en utmanande tid i förändring. Det nätverk man får genom utbildningen är mycket värdefullt och kan underlätta vid svåra beslut. Med min Executive MBA har jag fått det jag behövde för att ta nästa steg i min karriär.”

Magnus Dickson
Head of PM, Tieto

100 av 100 i Net Promoter Score

Du som väljer att gå vår Executive MBA kommer att få en utbildning som utvecklas tillsammans med och med hjälp av våra deltagare. På frågan om deltagarna skulle rekommendera programmet så har alla genomgående svarat 10 av 10 vid utvärdering och ger oss betyget 100 av 100 i Net Promoter Score som mäter kundlojalitet. För kundnöjdhet rankar våra deltagare oss 5,5 av 6 i genomsnittligt betyg.

Detta gör våra deltagare till våra starkaste ambassadörer, vilket är något vi är väldigt stolta över!

”En otrolig skjuts i mitt arbetsliv”

Cecilia Warrohl,
Teknikföretagen

I videon nedan hör du den diplomerade Executive MBA-deltagaren Cecilia Warrohl, Programme Director på Teknikföretagen, berätta om varför valet föll på just vår utbildning. Hon förklarar vad respektive program har gett henne, både under utbildningens gång och efter avslutat program.

Du får även ta del av Cecilias upplevelse av nätverket som medföljer, och hennes medskick till dig som funderar på att gå en Executive MBA.

Vill du veta om en Executive MBA är rätt för dig?

Academic Board kvalitetssäkrar

Academic Board är vårt akademiska råd som säkerställer utbildningens kvalitet samt tillför uppdatering inom bransch, omvärld och utvalda ämnesområden i alla våra delprogram.

Academic Boards ledamöter och dess ordförande, doktor Mike Malmgren (Ashridge Business School/Linköpings universitet), bidrar till att skapa ett förstklassigt Executive MBA-program med en god avvägning mellan forskning, teorier, trender och praktisk tillämpning.

Varje delprogram har en utnämnd examinator som kvalitetssäkrar arbetssätt och resultat av deltagarnas examensarbete.

”Jag ser min Executive MBA som en investering i mig själv; något som har gett mig väldigt mycket både professionellt men även personligt. Jag ångrar inte en sekund att jag tog den möjligheten.”

Maria Bagge
Global Marketing Director, AstraZeneca

Nyfiken på Executive MBA?

Anmäl dig till vårt informationswebinar och få din nyfikenhet stillad. Här får du en försmak till vad en Executive MBA innebär och hur den kan hjälpa dig att framgångsrikt bemästra en verksamhetsledande roll på bästa tänkbara sätt. Träffa våra programansvariga live och få svar på dina frågor!

Nästa informationswebinar: 17 januari 2022, 12:00-13:00.

”Genom min Executive MBA har jag fått inblick i hela verksamheten, större fokus på affären och en bättre beställarkompetens utanför mina kärnområden.”

Susanne Waleij 
HR- och Kommunikationschef, Balticgruppen AB