Få bästa möjliga start!

Ledarskap handlar om att tydliggöra vad som ska uppnås och påverka andra för att lyckas nå önskat resultat. Gott ledarskap kan du lära dig! Vi har utbildningarna för dig som är teamledare eller nybliven chef.

En stabil grund i ledaryrket

Personlig utveckling är en viktig komponent för att lyckas leda andra på ett framgångsrikt sätt. Det gäller både om du för första gången stigit in i rollen som chef med personalansvar, eller sätter ut kursen i egenskap av projektledare, teamledare eller coach.

Det går inte att förbereda sig för alla de situationer som du kan komma att möta i ditt yrke, men utrustad med en gedigen verktygslåda av metoder, ledarskapsmodeller och insikter kan du känna dig trygg i din roll och börja utvecklas som chef eller ledare.

Anmäl dig idag och få koll på ledarstilar, konflikthantering, feedback, coachning och mycket mer – för att du ska kunna bli dina medarbetares bästa möjliga chef!

Att leda andra utan att vara chef

Funderar du över frågor som hur man går från att vara en i gruppen till att leda gruppen? Vad är ett bra ledarskap och hur vill jag vara som ledare?

Att vara ledare utan personalansvar kan vara utmanande, men också spännande och roligt. Utbildningen Att leda utan att vara chef är framtagen för dig som är till exempel teamledare, projektledare eller coach.

Genom ökad kunskap om ledarskap samt utrymme att öva på det, kommer du växa enormt i ditt ledarskap och få insikter du har med dig livet ut!

Ny som chef
– grundutbildning i flera format

Som chef blir du arbetsgivarens representant samtidigt som du förväntas tillvarata dina medarbetares intressen och behov. Det är inte alltid så lätt.

Ny som chef är marknadens mest etablerade utbildning för dig som för första gången blivit chef, och som har upp till två års erfarenhet.

Du får ta del av forskningsbaserade modeller och teorier, samt hjälp att omsätta dessa till ditt praktiska arbete i vardagen. Du får möjlighet att dela erfarenheter och upplevelser med andra i samma situation, och bli mer trygg i din roll som chef. Kursen ges både på distans och fysiskt, med eller utan övernattning.