Chefakademin erbjuder skräddarsydda utbildningar anpassade för din organisation.

Vi anpassar utbildningar efter dina behov

Chefakademin anpassar utbildningar efter din organisations unika behov – både webbkurser, klassrumsutbildningar och blended learning.

Vi som ligger bakom Chefakademin – Chef och Mgruppen – har lång erfarenhet av att anpassa utbildningsupplägg efter våra kunders behov, oavsett chefsnivå, bransch eller befattning.

Chefakademin skräddarsyr utbildningar för företags- och koncernledningar, styrelser, ledningsgrupper och för chefer eller medarbetare på alla nivåer. Vi anpassar även utbildningsprogram för specifika branscher och befattningar.

Hur vill du lära dig? Vi erbjuder både renodlade digitala kurser, klassrumsutbildningar och blended learning, där traditionell metodik mixas med digitalt lärande. Om du vill kan du svara på några korta frågor så återkommer vi med ett anpassat utbildningsförslag!

Så arbetar vi med digitala förstärkare

Kunderna berättar: Inission utbildade sina chefer och ledare

På tillverkningsföretaget Inission råder ingen brist på ambitiösa framtidsplaner och högt satta mål. Men den unga organisation hade inte all den ledarerfarenhet som krävs för att ta sig dit. Tillsammans med oss skräddarsydde de sitt utvecklingsprogram för alla chefer och ledare i organisationen – hör mer i filmen här nedan.

Här kan du ta del av många andra case – varmt välkommen bland våra nöjda kunder du med!

Låt oss pratas vid!

Hör av dig till oss så utvärderar vi din organisations utbildningsbehov. Med vår stora erfarenhet av företagsanpassade lösningar kan vi garantera en lösning som passar er.

Sara Rönnqvist Försäljningschef
sara.ronnqvist@chefakademin.se
Telefon: 070 598 43 05