Tillbaka till programmet Bli mer effektiv – frigör tid och energi

Bli mer effektiv – frigör tid och energi

Egenstudier, ca 1-3 tim
Chef i ledningsgrupp, Erfaren ledare, Ny som chef, Nyfiken på att leda
Webbutbildning
1 995 kr *
* Pris exkl. moms.

4.6


  • Lär dig prioritera rätt i svåra tider och fatta beslut under press.
  • Få bättre förståelse över hur du själv fungerar på jobbet – och vad du kan förbättra.
  • Lär dig verktygen, strategierna och knepen som ger kontroll över din tid.

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.

Köp nu

Få mer gjort på hemmakontoret eller arbetsplatsen! Strukturera ditt arbete och må bättre genom att lära dig strategierna för att undvika stress.

Chefer lägger i snitt två timmar per dag på att hantera e-post, två timmar på avbrott och oförutsedda händelser – och resten av tiden går åt till möten. Hur kan du som chef ändra på detta och få mer tid till dina huvudsakliga uppgifter? 

”Bli mer effektiv” passar dig som:

  • Vill prestera bättre genom att bli mer effektiv.
  • Vill ha en mer strukturerad och energifylld vardag.
  • Vill må bättre och undvika onödig stress på jobbet.

Utbildningen innehåller verktyg för att stoppa förhalningsbeteende och börja prioritera rätt arbetsuppgifter, hur du bäst kan tacka nej till onödiga möten, och en genomgång av digitala verktyg som kan hjälpa dig spara tid. Testa dig själv: är du en tidsoptimist, -realist eller -pessimist? Är du medveten hur mycket det påverkar dig i ditt dagliga arbete? Allt detta, och mycket mer, får du lära dig i denna webbutbildning.

Så här fungerar våra webbutbildningar

Den här utbildningen bygger helt på egenstudier, i form av video, bilder, text, och frågor. Du går igenom innehållet i din egen takt – när, hur och på vilken enhet du vill. Du kan spara viktiga insikter till din personliga kunskapsbank för att lätt hitta tillbaka till dem. Du kan även pausa kursen och återkomma senare. Välj själv när du är redo för slutprovet – gör det flera gånger om du vill testa dig själv. Efter avklarad kurs får du ett digitalt diplom du kan dela i sociala medier.

Det här är Chef

Petra Brask
Expert

Petra Brask har med över 20 års arbetslivserfarenhet undervisat i tidseffektivitet för tusentals deltagare både i Sverige och internationellt. Hon har utbildat och coachat både chefer och anställda i en mängd organisationer, allt från FN till Coca-Cola.

Petra är en efterfrågad effektivitetsexpert i media och press. Hon var programledare för TV-serien Tidsjakten som gick på SVT hösten 2014, där hon hjälpte deltagare att få tiden att räcka till för jobb, sömn och fritid. I oktober 2017 släppte hon sin första bok inom det här ämnet med titeln: ”Vem bestämmer över din tid? – konsten att frigöra tid och energi” Nu är hon aktuell med en ny bok för ungdomar ”Koll på tiden? – tips för skola, fritid, vänner, sömn” som släpptes i januari 2019.

Utbildningen innehåller

Ta kontroll över din tid

1 av 3 | ca Ca 5 min

Fatta bättre beslut i vardagen

2 av 3 | ca Ca 10 min

Stoppa förhalningsbeteendet

3 av 3 | ca Ca 10 min

Verktyg: Prioritera rätt

Planera rätt

1 av 3 | ca Ca 10 min

Bli tidsrealist

2 av 3 | ca Ca 5 min

Så hanterar du tidstjuvarna

3 av 3 | ca Ca 10 min

Tre verktyg för bättre planering

Jobba smart

1 av 3 | ca Ca 5 min

Strukturera ditt arbete

2 av 3 | ca Ca 10 min

Mejlhantering – på riktigt

3 av 3 | ca Ca 15 min

Smarta verktyg i vardagen

Det här får du:

Ett digitalt diplom
med ditt namn, namnet på kursen och en notering om vilket år du genomförde kursen. Diplomet kan du kopiera och mejla till kolleger eller publicera på sociala medier.

Kompetensuveckling på dina villkor
Chefs webbkurser är framtagna specifikt för att passa dig i din roll som chef. Du genomför kursen i din egen takt – när, hur och på vilken enhet du vill. Du väljer själv när du är redo för slutprovet. Du har även full kontroll över din egen personliga kunskapsbank.

En personlig kunskapsbank
med information och lästips. Kunskapsbanken byggs upp samtidigt som du färdigställer kursen.

Mer om utbildningen

Människohjärnan har inte förändrats nämnvärt sedan stenåldern och är egentligen inte alls perfekt anpassad för chefer som måste leda i dessa tider av omvälvande förändringar. Stressade chefer betar därför fortfarande av att-göra-listor med samma frenesi och stressnivå som om de var jagade av en sabeltandad tiger, konstaterar Chefs expert Petra Brask.

För att inte ge efter för stenåldersimpulserna behöver vi konkreta verktyg och rutiner som ger oss kontroll och får oss att arbeta smartare. Detta får du tillgång till i Chefs webbkurs ”Bli mer effektiv – frigör tid och energi”.

Efter kursen kan du göra ett kortare prov, för att se om du har förstått grunderna i personlig effektivitet.

Boka åt flera? Företagsanpassa?

Prata med en rådgivare så får du personlig hjälp – kontakta oss idag på telefon 08-731 41 51!

Chefs logotyp

Kursen presenteras av Chef.