Tillbaka till programmet Chef i produktionen

Chef i produktionen

6 dagar
Ny som chef
Internatutbildning
42 000 kr *
* Kost och logi tillkommer med totalt 11 000 kr. Priser exkl. moms.

4.7


  • Ta del av grundläggande chef- och ledarskapsteorier.
  • Agera och reflektera över ditt handlande i träningssituationer.
  • Ämnen som delegering, konflikthantering och kommunikation.

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.

För att kunna leda andra måste du kunna leda dig själv. Som ledare behöver du inte kunna allt, utan kanske oftare leda de som kan mer än du själv. Vilka verktyg behöver du för att skapa motivation, lust och ansvarstagande hos dina medarbetare?

Chef i produktionen riktar sig mot dig som är chef i första linjen inom varuproducerande organisationer eller som är på väg att gå in i en liknande roll. Som ledare behöver du ha rätt verktyg och kunskapen att använda dem på rätt sätt för att nå verksamhetens mål. En tydlig kommunikation är avgörande för att arbetslagen ska få ta del av viktig information, kunna agera på ett riktigt sätt och känna sig motiverade att ta ansvar.

Målsättning med utbildningen

Med ökad kunskap om de verktyg du behöver för att kunna agera som chef och ledare får du ökad trygghet i rollen. Du får ta del av grundläggande chef- och ledarskapsteorier, samt agera i olika träningssituationer. Efter varje pass ges möjlighet att reflektera över ditt eget och andras handlande.

Känn dig trygg med avbokningsskydd

Ibland sker oförutsedda händelser. Du kan bli akut sjuk eller drabbas av olycksfall. När du bokar denna utbildning har du möjlighet att komplettera med avbokningsskydd – en trygghet både för dig och för företaget/organisationen.

Därför använder vi blended learning

Öjvind Sterner
Ansvarig

Öjvind Sterner har lång erfarenhet från produktion och bryggerinäringen i olika ledarbefattningar, som arbetsledare, samordnare och som produktionschef. Han är även programansvarig för skräddarsydda utbildningar med produktionsinriktning som genomförs i Sverige, Frankrike, Tyskland, England och USA.

Chef och ledarforum

Din chef spelar roll för din utveckling

Chef och ledarforum är en kostnadsfri halvdagsutbildning för dig som är chef till deltagare på någon av Mgruppens utbildningar. Utbildningen är en introduktion till Mgruppens pedagogik och strategi som enligt forskning visat sig ge avsevärt större effekt för deltagare på utbildning. Har du ingen medarbetare på utbildning hos oss men är intresserad av hur vi jobbar? Du är såklart varmt välkommen!

Läs mer och anmäl dig

Delar ur innehållet

1 av 6

Verksamheten och dess omvärld

2 av 6

Ansvar och befogenheter

3 av 6

Det dubbla representantskapet

4 av 6

Att gå från specialist till chef

5 av 6

Laget och dess individuella spelare

6 av 6

Värderingar, arbetsklimat och motivation

1 av 6

Kommunikation

2 av 6

Ge och ta emot feedback

3 av 6

Delegering

4 av 6

Konflikthantering

5 av 6

Samtal med utmanande innehåll

6 av 6

Egna styrkor och svagheter

Det här får du:

Fördjupad kunskap
Gedigna klassrumsutbildningar med lång erfarenhet.

Diplom
Ett intyg som bekräftar att du genomfört utbildningen. Intyget passar bra att rama in och visa upp på kontoret.

Praktisk träning
Träning, reflektion och samtal i grupp.

Upplevelsebaserat lärande

Med hjälp av lite längre utbildningar, internatupplägg och 86 års erfarenhet skapar vi förutsättningar för att utveckla våra deltagares personliga ledarskap. Helt enkelt gedigna ledarskapsutbildningar. Upplevelsebaserat lärande bygger på att vi tillsammans på plats skapar situationer och diskussioner som blir grunden för vårt lärande. När vi bearbetar och reflekterar över dessa upplevelser kan vi dra lärdomar som får en djupare förankring. Våra hjärnor aktiveras på ett annat sätt än om vi bara läser en text, tittar på en film eller lyssnar på en föreläsning.

Se till att det får effekt

Vi vill att deltagare och arbetsgivare skall få så stor nytta som möjligt av ert utvecklingsarbete tillsammans med Mgruppen. Utöver de fysiska sammankomsterna inkluderar ledarprogrammet på Mgruppen därför också ett ramverk med uppgifter före, under och efter utbildningen. De deltagare som får mest ut av sitt engagemang är de som fortsätter att arbeta aktivt med nya idéer och tillvägagångssätt när de kommer tillbaka till sin arbetsplats.

Tyngdpunkten på att träna under alla kursdagar ska ge förutsättningar att kunna omsätta kursens innehåll i handling direkt – för ett mer effektivt ledarskap.

Boka åt flera? Företagsanpassa?

Prata med en rådgivare så får du personlig hjälp – kontakta oss idag på telefon 08-731 41 51!

Kommande starter

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.