Tillbaka till programmet Executive Development

Executive Development

Omorientera och agera

3 dagar
Chef i ledningsgrupp, Erfaren ledare
Internatutbildning
20 000 kr *
* Pris exkl. moms. Litteratur ingår, kost och logi tillkommer.


  • Så anpassar ni ert erbjudande vid ändrade förutsättningar.
  • Inspirerande föreläsare, diskussioner och praktiska case under tre dagar.

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.

Ladda ner som PDF

Vi lever i en tid där ändrade förutsättningar kan komma med en väldig fart och företag kan ha svårt med förändringar. Förmåga att omorientera är A och O för överlevnad eller hantering av externt eller internt drivna kriser.

Executive Development är en fortsättningskurs speciellt framtagen för dig som är diplomerad med vår Executive MBA – läs mer om EMBA här.

Upplägget liknar en modul i EMBA:n. Vi träffas under tre inspirerande dagar och varvar väl utvalda föreläsare och processledare med tid för diskussion och reflektion med de andra deltagarna.

Du repeterar och förnyar kunskaper från EMBA:n samt lär dig nya modeller, arbetssätt och teorier kring ledarskap genom att tillsammans med andra deltagare arbeta praktiskt i case utifrån utmaningar som du själv lyfter. Erfarna processledare och föreläsare stöttar med kunskap och inspiration.

Modulen fokuserar på utmaningar som:

  • Att agera utifrån nya förutsättningar
  • Befintligt erbjudande och verksamhet som söker nya kunder och affärer
  • Att få ledare och medarbetare att agera positivt i en ny och oprövad riktning
  • Att få ledningsgruppen att stimulera nya beteenden och prestationer

Målsättning med utbildningen

Mgruppens Executive Development-moduler gör det möjligt för dig som Executive MBA-diplomerad att fortsätta fördjupa dina kunskaper inom leadership, management, strategy och finance. Våra påbyggnadsmoduler kopplar dessa områden till aktuella händelser i vår omvärld.

Förutom en fördjupad ämneskunskap skall du som deltagare även få möjlighet att arbeta med praktiska case som du sedan kan jobba vidare med i din egen verksamhet.

Hög kundnöjdhet!

Du som väljer att gå vår Executive MBA kommer att få en utbildning som utvecklas tillsammans och med hjälp av våra deltagare. På frågan om deltagarna skulle rekommendera programmet så har alla genomgående svarat 10 av 10 vid utvärderingarna och ger oss betyget 100 av 100 i Net Promoter Score som mäter kundlojalitet. För kundnöjdhet rankar de oss 5,5 av 6 i genomsnittligt betyg.

Det gör våra deltagare till våra starkaste ambassadörer som alla skulle rekommendera masterprogrammen vidare, vilket är något vi är väldigt stolta över! 

Känn dig trygg med avbokningsskydd

Ibland sker oförutsedda händelser. Du kan bli akut sjuk eller drabbas av olycksfall. När du bokar denna utbildning har du möjlighet att komplettera med avbokningsskydd – en trygghet både för dig och för företaget/organisationen.

Boka åt flera? Företagsanpassa?

Prata med en rådgivare så får du personlig hjälp – kontakta oss idag på telefon 08-731 41 51!