Tillbaka till kurser Executive Master of Leadership & Management

Executive Master of Leadership & Management

6x3 dagar
Chef i ledningsgrupp
Flerdagarskurs
129 000 kr *
* Pris exkl. moms. Kost och logi tillkommer.

4.5


  • Ett helhetsperspektiv på det moderna ledarskapet.
  • Lär dig att bättre leda verksamheten, dig själv och andra.

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.

Ladda ner som PDF

En organisations lönsamhet och framgång kan direkt kopplas till ledarens beteende. Att utveckla ditt eget ledarskap är därför av största betydelse för att framgångsrikt kunna vidareutveckla dig själv och dina medarbetare, den verksamhet du ansvarar för och därigenom skapa resultat.

Programmet riktar sig till dig som är chef och/eller medlem i en operativ ledningsgrupp eller som vill förbereda dig för en sådan position. Du kan också, på annat sätt, aktivt arbeta med och bidra till att driva och leda verksamheten.

Målsättning med utbildningen

Programmet Executive Master of Leadership & Management ger dig en unik möjlighet att utveckla dig själv och ditt ledarskap för att bättre kunna möta de allt högre kraven som ställs på dig i din roll som chef och ledare. Med vårt tredelade fokus på att leda såväl dig själv, som andra och en verksamhet, får du ett helhetsperspektiv på det moderna ledarskapet. Vi betonar också användbarheten i vardagen. Hos Mgruppen gör du en lönsam investering i dig själv. 

Efter genomförd utbildning kan du på ett mer värdeskapande sätt bidra till verksamhetens utveckling, både som chef och som en av flera medlemmar in en ledningsgrupp.

  • Du kan ta en tydlig och starkt bidragande roll i en ledningsgrupp med tyngd bakom dina argument.
  • Du kan initiera och leda större förändrings- och utvecklingsprojekt inom din organisation på ett framgångsrikt sätt.
  • Du förstår och kan omsätta nya insikter om omvärldens inverkan på din organisation och hur ni bättre kan dra nytta av föränderliga omvärldsvillkor.

Därför använder vi blended learning

Medlem i Ledarna?

Som medlem i chefsorganisationen Ledarna får du 10% rabatt när du bokar denna kurs. Klicka här för att se alla Mgruppens medlemserbjudanden.

Ledarnas logotyp.
Helene Öhman
Ansvarig

Helene Öhman har lång erfarenhet som chef, utbildare och affärsutvecklare inom organisations- och ledarskapsutveckling. Hon har arbetat i ledande positioner med kundcentrerade och moderna utvecklingsmetoder. Hennes mål är att hjälpa organisationer nå den kompetens som krävs för fortsatt relevans i en föränderlig omvärld med ständig utveckling. 

Därför valde Cecilia Warrol Executive Master of Leadership & Management

Cecilia Warrol, Programme Director på Teknikföretagen är utbildad civilingenjör inom kemiteknik och arbetar idag med lobbying, forskning och innovation. Cecilia, som sökte efter en längre utbildning där hon kunde fördjupa sig inom ledarskap, blev tipsad om Mgruppens Executive MBA. 

Se filmen och ta del av hennes upplevelse från Executive Master of Leadership & Management.  

Delar ur innehållet

1 av 7

Framgångsrikt ledarskap

2 av 7

Affärsledarskap

3 av 7

Talent Management

4 av 7

Att leda i Europa och den nya världen

5 av 7

Change Management

6 av 7

Företagsledning

7 av 7

Integrerat ledarskap

Det här får du:

Studier i din takt
Du förbinder dig inte till mer än ett program i taget, och genomför EMBA-utbildningens tre delar i den takt som passar dig.

Executive MBA-diplomering
Vid fullgjord Executive MBA-examen erhåller du ett diplom under en högtidlig ceremoni.

Mgruppen Executive Club
Du blir medlem i Mgruppen Executive Club – ett värdefullt nätverk för nuvarande och tidigare deltagare.

Flexibelt upplägg mot en Executive MBA

Din takt och prioritet bestämmer

Hos oss får du ta saker i din egen takt och med en låg investeringströskel. Börja med en av tre delar inom det område där du har behov av att utvecklas mest just nu. Du kommer snabbt att kunna visa hur utbildningen gör nytta i din yrkesroll. Tillsammans utgör tre Executive-program Mgruppens Executive MBA. Utbildningarna kan läsas enskilt och i valfri ordning. Ett mindre åtagande som snabbt ger goda resultat kan man säga. Våra deltagare har sällan problem att hitta tid och investeringarna att gå vidare med steg två och tre.

Du förbinder dig endast till ett steg i taget och efter tre fullbordade program inom finans, strategi & management erhåller du din Executive MBA.

Det här är Mgruppens Executive MBA (PDF)

Förkunskaper:
Du behöver minst fem års arbetslivserfarenhet. Du behöver på något sätt arbeta aktivt med att driva och leda verksamheten.

Medlemskap i Mgruppen Executive Club

När du går ett av Mgruppens masterprogram blir du automatiskt medlem i Mgruppen Executive Club – Ett nätverk för nuvarande och tidigare deltagare i Mgruppens Executive MBA. Mgruppen arrangerar gemensamma träffar en till två gånger om året då vi bjuder in föreläsare i världsklass som berättar om högaktuella ämnen.

Ramverk för värdeskapande

Under utbildningen genomför deltagarna projekt inom sina arbetsgrupper. Ambitionsnivån anpassas till deltagarnas egna villkor och arbetet sker på tid mellan de olika modulerna. Nätverket Mgruppens Executive Club har för avsikt att vidareutveckla erfarenhetsutbytet mellan tidigare deltagare. Förutom de arrangerade träffarna i Mgruppens regi kommer samtliga deltagare även att delas in i mindre alumnigrupper som sedan förvaltas vidare av deltagarna själva.

Alltid erfarna chefer och pedagoger

Mgruppen ställer höga krav på de som är med och leder våra program och vi samarbetar bara med de bästa. Våra utbildningsledare är duktiga pedagoger och har en gedigen kompetens inom ledarskapsfrågor. De har ett genuint engagemang för att utveckla ledare. På Mgruppen är du och din personliga utveckling i fokus och tillsammans skapar vi ett upplevelsebaserat lärande som hjälper dig att reflektera djupare än du vanligtvis gör. Det gör att du kan komma längre i dina inre resonemang och insikter

Mgruppens logotyp
Kursen presenteras av Mgruppen.

Boka åt flera? Företagsanpassa?

Kontakta Patrick Costow, utbildningsansvarig på Chefakademin, så får du hjälp. Ring 0736-42 11 44 eller maila patrick.costow@chef.se.