Tillbaka till kurser Feedback och återkoppling

Feedback och återkoppling

Ca 1,5-3 tim (beroende på genomförandetakt)
Ny som chef
Distanskurs
2 995 kr *
* Pris exkl. moms.


  • Distansarbete kräver tydlig kommunikation - lär dig att både ta emot och att ge utvecklande feedback.
  • Få praktisk träning i en säker e-simulering.

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.

Köp nu

När många arbetar hemifrån är tydlig kommunikation viktigare än någonsin, men det finns många fallgropar när du vill ge uppmuntrande eller utvecklande feedback. I denna digitala träning får du både teoretisk kunskap och praktisk övning i en interaktiv simulering.

Praktisk träning i säker miljö

Konsten att ge feedback eller återkoppling är central för att vi ska utvecklas, förändra, förbättra, eller fortsätta göra det som vi gör bra. I den här kursen går vi igenom Best Practice för att ge – och ta emot – feedback!

Kursen består av en teoridel och en e-simulering, där du får möjlighet att tillämpa dina kunskaper i praktiken.

Du får bland annat lära dig om den så kallade Feedbacktrappan – en modell för hur öppen din motpart är för att ta emot feedback. Hur reagerar du själv när du får feedback och hur reagerar andra på din feedback?
Målet är att få ett tack!

Återkoppling i vardagen – simulering

Många utbildningar stannar vid vad. Här får du, helt riskfritt, träna på hur du på bästa sätt ger coachande återkoppling. I ett realistiskt scenario kommer du att hjälpa en chef med att coacha och ge återkoppling till sin medarbetare. Din uppgift är att hitta bästa vägen och de val du gör får olika konsekvenser. Till din hjälp har du i din tur en coach som ger dig feedback på ditt beteende.

Efter simuleringen får du gå igenom ett kortare prov, som visar att du har förstått de viktigaste bestämmelserna som rör arbetsplatsen. Vet du vilka regler som gäller så är du också förberedd på olika situationer som kan uppstå.

I ”Feedback och återkoppling” får du:

  • Lära dig om hur andra kan komma att reagera på den feedback du ger.
  • Konkreta tips kring hur du kan formulera din feedback för att den ska bli neutral, saklig, specifik och konstruktiv.
  • En unik möjlighet att träna på olika scenarier i en säker miljö genom e-simulering. Simuleringarna är uppbyggda kring realistiska scenarier.
Praktisk träning i säker miljö.
Samarbete

Webbkursen är framtagen i samarbete med kompetensutvecklarna Intermezzon som skapat prisvinnande e-simuleringar. Du kommer direkt i en fiktiv miljö få svara på frågor. Filmen spelas vidare beroende på dina svar.

Vill du prova hur det går till?

Du har möjlighet att känna på kursens form och innehåll genom ett gratis provkapitel. Klicka på knappen här nedan för att komma till demoversionen av kursen.

Det här får du:

Praktisk träning
Träna på realistiska situationer i en riskfri miljö.

Digital certifiering
Ett digitalt kursintyg som visar att du har genomfört utbildningen.

Virtuell coach
Öva i simuleringar med en virtuell coach.

Kursen presenteras av Intermezzon.

Boka åt flera? Företagsanpassa?

Kontakta Patrick Costow, utbildningsansvarig på Chefakademin, så får du hjälp. Ring 0736-42 11 44 eller maila patrick.costow@chef.se.