Tillbaka till kurser Dina fem steg mot en lärande organisation

Dina fem steg mot en lärande organisation

Halvdag
Chef i ledningsgrupp, Erfaren ledare, Ny som chef, Nyfiken på att leda
Distanskurs
1 995 kr *
* Pris exkl. moms.


  • Skapa en lärandekultur på arbetsplatsen.
  • Lär dig att mäta resultaten.
  • Så delar ni kunskap inom organisationen.

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.

Möt Siri Wikander med färsk praktisk erfarenhet av att bygga en öppen och lärande organisation som ger mätbara resultat bland både medarbetare och kunder.

Hur skapar man en öppen och lärande organisation?

Under denna interaktiva förmiddag så får du konkreta tips för att skapa en organisation där varje medarbetare tar ansvar för sin egen och organisationens utveckling.

Siri Wikander lägger stor vikt att gå igenom vilka beteenden som skapar en öppen och lärande kultur och vilka konkreta och mätbara insatser man kan göra.

Siri Wikander tar avstamp i deltagarnas egna utmaningar och du får lära dig vad du kan göra för att öka ditt eget dagliga lärande och hur du kan bidra till att öka samarbetet inom ditt team så att allas kompetens tas tillvara och hur ni kan bli innovativa tillsammans. Du får också konkreta verktyg för att mäta framgång så att du kan förklara för de som sitter på budgeten varför dessa insatser lönar sig.

Målet med utbildningen är att du ska kunna:

  • Olika sätt att öka ditt eget lärande
  • Öka samarbetet i ditt team
  • Öka kunskapsdelningen inom organisationen
  • Förstå vikten av en öppen kultur och vilka insatser man kan göra
  • Mäta effekten av insatser

Utbildningen riktar sig till dig som:

Är chef och/eller ledare. Oavsett om du är chef inom HR, försäljning eller ekonomi eller annan typ av ledande befattning, så är den gemensamma faktorn att du vill öka ditt individuella lärande, ditt teams förmåga att ta tillvara på varandras kompetenser samt din organisations förmåga att anpassa sig och löpande förbättra sitt kunderbjudande. 

Siri Wikander
Kursledare

Siri Wikander är en uppskattad konsult och föreläsare inom digitalt samarbete och lärande. Hon har en bakgrund inom HR och kommunikation på både Scandic, Axfood och Hemfrid. Hon är medlem av Berghs pedagogiska råd.

På Scandic har hon, bland annat, lett arbetet med att implementera ett helt nytt sätt att arbeta med lärande bland de 18 000 medarbetarna, med nya digitala verktyg, nya sätt att jobba och nytt ledarskap.

Chefs logotyp

Kursen presenteras av Chef.

Boka åt flera? Företagsanpassa?

Kontakta Patrick Costow, utbildningsansvarig på Chefakademin, så får du hjälp. Ring 0736-42 11 44 eller maila patrick.costow@chef.se.

Kommande starter

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.