Tillbaka till programmet Hjärnsmart ledarskap – konsten att förstå människor

Hjärnsmart ledarskap – konsten att förstå människor

2 halvdagar
Chef i ledningsgrupp, Erfaren ledare, Ny som chef, Nyfiken på att leda
Distansutbildning
6 995 kr *
* Pris exkl. moms.


 • Få konkreta verktyg så att du kan leda i linje med ny forskning.
 • Förstå dina medarbetare, kunder, leverantörer och andra på ett nytt och mer fördjupat sätt.
 • Lyft ditt ledarskap till nästa nivå med ny hjärnforskning och bli mer trygg och säker i ditt ledarskap - även när det blåser.

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.

Ta del av hjärnforskning och konkreta verktyg som lyfter ditt ledarskap till nästa nivå, och som ger dig ökad trygghet och säkerhet i din chefsroll.

Välkommen till en vetenskapligt baserad utbildning som är lätt att ta till sig och som innehåller många aha-upplevelser, hög igenkänning och konkreta verktyg. Med värme och humor går vi igenom hur du som chef kan agera utifrån hjärnans förutsättningar så att du kan samarbeta med hur vi människor faktiskt fungerar.

Du får en ny utgångspunkt för ditt ledarskap med en praktisk bruksanvisning i fickformat för oss människor i din hand. Den har du nytta av i alla relationer och möten med medarbetare, kunder, leverantörer och andra.

Erbjudande: Ta med kollegorna och gå tre till priset av två!

Nyfiken? Få ett kostnadsfritt smakprov!

Intresserad, men inte bestämt dig? Nyfiken, men vill veta mer? Få ett smakprov och möt utbildaren Lena Skogholm i det kostnadsfria webbinarium som hölls i mars!

Lyft ditt ledarskap till nästa nivå

Genom hjärnforskning och psykologi får du förklaringar till vad som händer med oss människor vid bland annat stress, missförstånd, negativa besked och förändringar samt verktyg för att hantera dessa situationer. 

Få förklaringar till varför vi lättare dras till det negativa och hur du kan vända på negativa tongångar. Med förståelse för vad som styr gruppens sätt att fungerar kan du få en grupp att samverka bättre. Lägg därtill många konkreta verktyg för att kunna hantera olika situationer på ett professionellt och säkert sätt.

Dessa verktyg är lätta att direkt börja använda i vardagen och fungerar både i samtal, möten, telefon och i skrift. Du kan applicera dem både när när du möter en enskild person eller en hel grupp.

När du vet vad som händer, varför och hur du kan hantera olika situationen minskar din stress. Du agerar både mer empatiskt och mer professionellt.

Webbinarierna äger rum 20/4 och 5/5 2021 respektive 13/10 och 27/10, kl 13.30-16.30. Du bör kunna medverka vid båda tillfällena som ingår i den start du anmält dig till. Begränsat antal platser – säkra din idag!

Det här är Chef

Ur innehållet:

Hjärnforskning och praktiska verktyg kopplade till hur vi människor fungerar går som en röd tråd genom varje punkt.

 • Använd din kraftfulla känslosmitta smart
 • Hur du får andra att vilja följa dig som ledare
 • Hur du kan möta upprörda känslor och missnöje
 • Vänd en grupp som inte fungerar optimalt
 • Mötesstuktur med optimal effekt och delaktighet
 • Ge tydlig feedback vänligt
 • Hur du skapar förutsättningar för en bra social arbetsmiljö
 • Så bemöter du en person eller grupp som fastnat i det negativa
 • Handskas med informella ledare
 • Om ett samtal eller möte fastnar i en sakfråga eller känsla – så leder du vidare professionellt
 • Led genom förändringar med säker hand med bibehållen arbetsglädje i verksamheten
 • Så blir olikheter fler möjligheter
Lena Skogholm
Lärare

Lena Skogholm är en uppskattad föreläsare, författare och beteendevetare. Hon är en av få med specialinriktning på hur vi kan ha nytta av hjärnforskning på ett mycket konkret sätt i möten med andra. Hon är författare till succéboken Bemötandekoden – Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv som sålt i över 50 000 exemplar, och som ges ut i flera länder.

Lena har anlitats som expert av arbetsmarknadens parter för offentlig sektor. Bland kunderna finns även en mängd av stora företag, myndigheter och organisationer, däribland Boliden, ABB, Stora Enso, Exportkreditnämnden, Socialstyrelsen, Försäkringskassan, Karolinska Universitetssjukhuset och ett flertal länsstyrelser, kommuner och regioner.

Chefs logotyp

Kursen presenteras av Chef.

Boka åt flera? Företagsanpassa?

Kontakta Patrick Costow, utbildningsansvarig på Chefakademin, så får du hjälp. Ring 0736-42 11 44 eller maila patrick.costow@chef.se.

Kommande starter

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.