Tillbaka till kurser Karin Zingmark: Maxa sam­arbete, engagemang och mod

Karin Zingmark: Maxa sam­arbete, engagemang och mod

Bygg starka team genom tillit och kommunikation

Halvdag
Chef i ledningsgrupp, Erfaren ledare, Ny som chef
Distanskurs
2 995 kr *
* Pris exkl. moms.


  • Lär dig att motverka rädslan och osäkerheten som kan uppstå inför förändring.
  • Få tips kring hur du skapar lust och engagemang
  • Skapa en tillitskultur som ger självförtroende att utvecklas.

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.

Ständig förändring är idag snarare regel än undantag. Lär dig hur du kan skapa trygghet bland medarbetarna och motivera dem att bidra aktivt.

I en omvärld präglad av digitalisering, globalisering, ett komplext medielandskap och konkurrens från oväntat håll ställs allt högre krav på ständig förändring. Hur kan du som ledare kommunicera för att dina medarbetare ska känna sig så trygga på jobbet att de har lust att vara med och driva denna förändring? 

Under en halvdag delar författaren och kommunikationsexperten Karin Zingmark sina bästa tips för hur du bygger en modig organisation, där förändring ses som naturligt och positivt och där människor vågar ta risk, säga sin mening och samarbeta fullt ut.

Målet med utbildningen är att du ska få konkreta tips på hur du genom kommunikation kan minimera de rädslor som uppstår inför förändring, för att istället skapa engagemang och lust att samarbeta för framgång.

Utbildningen riktar sig till dig som vill skapa en mer innovativ och kommunikativ organisation präglad av tillit. Du kommer få en förståelse för, och öva på, de viktigaste pusselbitarna i arbetet med att skapa en tillitsfull kultur som främjar mod och ständig förändring.

Karin Zingmark
Lärare

Karin Zingmark har tjugo års erfarenhet av att driva förändring på temat ledarskap och kommunikation från ledande roller på bland annat Microsoft och Viasat. Idag är Karin en flitigt anlitad rådgivare, verksam inom en rad olika styrelser, certifierad i grunderna av Neuroledarskap och nominerad till Sveriges Bästa Talare 2019.

Maxa Modet är uppföljaren till hennes debutbok Maxa Snacket från 2017, som lyfts av bland andra DN som en av de mest läsvärda managementböckerna.

Erbjudande!

Gå 3 för priset av 2!

Är ni flera som vill gå? Ta med kollegorna och gå till rabatterat pris!

Boka nu!

Seminariet innehåller

Förändringsutmattning

1 av 3

Varför sker det och hur tar ni er vidare?

2 av 3

Syfte och värderingar

Varför är ett gemensamt syfte och värderingsstyrt ledarskap så viktigt idag? Hur kan man kommunicera för att göra detta levande?

3 av 3

Mål och mandat

Hur kan kommunikation kring mål och mandat skapa tillit, samhörighet och engagemang för att driva förändring?

Det kommunikativa ledarskapet

1 av 2

Vad är en kommunikativ ledare idag?

Hur gör man för att öppna upp, visa sig närvarande, ge feedback och inleda dialog i syfte att bygga relationer och skapa tillit?

2 av 2

Sårbarhet och mod

Varför är öppna, ärliga och sårbara ledare viktiga i en omvärld präglad av förändring? Hur gör man för att främja mod i organisationen, så att man vågar ta risk, främja ständigt lärande och utvecklas?

Det här får du:

Aktuell kunskap
Stöd och verktyg inom aktuella chefsämnen förmedlad av kunniga experter.

Titta i efterhand
Möjlighet att ta del av det inspelade webbinariet i efterhand.

Chefs logotyp
Kursen presenteras av Chef.

Boka åt flera? Företagsanpassa?

Kontakta Patrick Costow, utbildningsansvarig på Chefakademin, så får du hjälp. Ring 0736-42 11 44 eller maila patrick.costow@chef.se.

Kommande starter

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.