Tillbaka till kurser Lyckas med själv­ledarskap – i och utanför yrkesrollen

Lyckas med själv­ledarskap – i och utanför yrkesrollen

2 tim
Chef i ledningsgrupp, Erfaren ledare, Ny som chef, Nyfiken på att leda
Distanskurs
1 995 kr *
* Pris exkl. moms.


 • Strategier för hur du kan stärka ditt självledarskap.
 • Verktyg för att tydliggöra dina mål och ambitioner.
 • Identifiera vad som är viktigt för dig.

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.

Tar du ansvar för ditt självledarskap? Få hjälp med att sätta fingret på vad som är viktigt för dig och hur du kan förverkliga dina ambitioner i detta webbinarium.

Få kunskap och praktisk träning i personligt ledarskap som utvecklar och stärker dig. Den meriterade och erfarne ledartränaren Tomas Dreifaldt hjälper dig att förstå vikten av självledarskap och ger dig konkreta råd och exempel från verkligheten.

Målet med webbinariet är att du ska:

 • få ett ännu mer målinriktat beteende och lättare nå dina mål, både i jobbet och privat.
 • lära dig metoder för utveckling och förstärkning av viktiga attityder för att nå dina önskade resultat.
 • bli bättre på att leda dig själv.

Vem ansvarar för självledarskapet?

Företagets roll är att vara bra på att stötta medarbetarna i sitt självledarskap, och att ge medarbetarna makt och mandat att agera i linje med kommunicerade mål. Organisationen behöver också sätta tydliga ramar. Hur ser ditt mandat ut? En bra verksamhet är tydlig med var gränsen går och varför.

Din egen roll i självledarskapet är bland annat att ta ansvar för dina mål och ambitioner – du löser de problem du ser, och om du av olika anledningar inte kan det berättar du om problemet för någon som har möjlighet.

I självledarskapet ingår också att hålla dig informerad: Om du inte vet något, saknar kompetens eller information som är viktig för att klara ditt uppdrag tar du reda på det du behöver.

Ta initiativ och agera! Vänta inte på direktiv eller order. Bestäm vad du behöver göra och gör det. Om du är osäker frågar du. Om du inte förstår svaret, ber du om ett förtydligande. Du fortsätter tills du är klar med vad du behöver göra.

Webbinariet om självledarskap hjälper dig att ta steget till att våga, kunna – och göra. Oavsett vilka utmaningar du har, kommer du i det här webbinariet att få med dig konkreta tips och verktyg som du direkt kan omsätta i praktiken.

Du får allt det här:

 • Bättre förståelse över hur du själv fungerar och vad du kan förbättra.
 • Strategier för hur du kan stärka ditt självledarskap.
 • Verktyg för att tydliggöra dina mål och ambitioner.
 • Identifiera vad som är viktigt för dig.
 • Möjligheten att nätverka och utbyta erfarenheter med andra.

Webbinariet hålls via Zoom 26/8, kl 09.00-11.00.

Tomas Dreifalt
Kursledare

Tomas Dreifaldt är grundare av Intermezzon AB och senior konsult. Tomas är en mycket uppskattad träningskonsult/föreläsare och har under de senaste 25 åren utbildat över 3500 ledare, projektledare och säljare inom olika branscher – globalt och i Sverige. Han har ett brett kunskapsområde och gedigen bakgrund som VD och konsult och drift av eget bolag. Han har designat och levererat utvecklingsprogram och digitalt innehåll inom ledarskap och sälj med påvisat affärsresultat.

Kursen presenteras av Intermezzon.

Boka åt flera? Företagsanpassa?

Kontakta Patrick Costow, utbildningsansvarig på Chefakademin, så får du hjälp. Ring 0736-42 11 44 eller maila patrick.costow@chef.se.

Kommande starter

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.