Tillbaka till programmet Management Acceleration Program

Management Acceleration Program

8 dagar
Chef i ledningsgrupp
Internatutbildning
65 000 kr *
* Pris exkl. moms. Kost och logi tillkommer.

4.5


  • Drivkrafter och samband mellan strategi, organisering, värdeskapande och affärsutveckling.
  • Helhetsperspektiv som förbättrar din förmåga att kommunicera, fatta beslut och samarbeta.
  • Ett viktigt steg vidare i din karriär och i din personliga utveckling.

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.

Ladda ner som PDF

I det här programmet erhåller du kunskaper inom verksamhetsledning och lär dig om sambanden mellan strategi, organisering, värdeskapande och affärsutveckling. Så du kan bidra till organisationens utveckling och konkurrenskraft.

Du får ett helhetsperspektiv som förbättrar din förmåga att kommunicera, fatta beslut och samarbeta med chefer och specialister. Tillsammans lär ni er att känna igen, tydliggöra och analysera de relevanta frågor som ger drivkraft åt organisationens utveckling.

Målsättning med utbildningen

Syftet med programmet är att accelerera dig som ledare och ge dig förutsättningarna att kommunicera och bidra till den strategiska verksamhetsdialogen. I programmet får du ta del av de senaste forskningsrönen kring hur man framgångsrikt kan leda och organisera en verksamhet.

Programmet leds av erfarna föreläsare och processledare som ger dig nya perspektiv och en utökad verktygslåda att hantera organisationens olika utmaningar, på kort och lång sikt.

För vem?

Programmet vänder sig till dig som är chef eller specialist oavsett bransch eller sektor. I din roll bidrar du till den strategiska dialogen som tar verksamheten framåt.

Programmet är internatbaserat och genomförs i Stockholm. Management Acceleration Program kan också ses som ett insteg till vår Executive MBA. Här fördjupar du dig inom delområden som Executive Leadership & Management, Executive Master of Strategy samt Executive Master of Finance.

Ur innehållet:

  • Strategi, omvärldsanalys och konkurrenskraft
  • Marknadsföring och varumärkesbyggande
  • Ekonomi och värdeskapande
  • Organisation och verksamhetsutveckling
  • Ledningsgruppens ändamål och dynamik
  • Forum för nätverk och kunskapsutbyte

Medlem i Ledarna?

Som medlem i chefsorganisationen Ledarna får du 15% rabatt när du bokar denna kurs. Klicka här för att se alla Mgruppens medlemserbjudanden.

Känn dig trygg med avbokningsskydd

Ibland sker oförutsedda händelser. Du kan bli akut sjuk eller drabbas av olycksfall. När du bokar denna utbildning har du möjlighet att komplettera med avbokningsskydd – en trygghet både för dig och för företaget/organisationen.

Deltagarna berättar: ”Blev en bättre beställare”

Daniel Valiollahi har under hela karriären haft roller knutna till de exekutiva delarna av olika verksamheter; ministrar, VD:ar och kommunikationschefer.

Kontakterna och samarbetet med olika verksamhetsdelar ökade än mer när han hos sin tidigare arbetsgivare skulle stiga in i en ny roll.

Som förberedelse för detta bestämde han sig för att gå utbildningen Management Acceleration Program.

Daniel Valiollahi, LeoVegas
Gunnar Åkesson
Ansvarig

Gunnar Åkesson har en bakgrund som forskare och lärare i företagsekonomi vid Handelshögskolan i Stockholm. Han har varit programansvarig och teamledare för företagsinterna program vid Institutet för Företalgsledning (IFL) och programansvarig för både skräddarsydda och öppna ledarutvecklingsprogram vid Handelshögskolan Executive Education.

Vid sidan av rollen som programansvarig verkar Gunnar som coach och handledare till nyckelbefattningshavare. Han arbetar dessutom som konsult och rådgivare i affärs- och ledarutvecklingsfrågor med fokus på förändring och kommunikation.

Det här får du:

Fördjupad kunskap
Gedigna klassrumsutbildningar med lång erfarenhet.

Diplom
Ett intyg som bekräftar att du genomfört utbildningen. Intyget passar bra att rama in och visa upp på kontoret.

Praktisk träning
Träning, reflektion och samtal i grupp.

Chef och ledarforum

Din chef spelar roll för din utveckling

Chef och ledarforum är en kostnadsfri halvdagsutbildning för dig som är chef till deltagare på någon av Mgruppens utbildningar. Utbildningen är en introduktion till Mgruppens pedagogik och strategi som enligt forskning visat sig ge avsevärt större effekt för deltagare på utbildning. Har du ingen medarbetare på utbildning hos oss men är intresserad av hur vi jobbar? Du är såklart varmt välkommen!

Läs mer och anmäl dig

Därför använder vi blended learning

Mgruppens logotyp

Kursen presenteras av Mgruppen.

Boka åt flera? Företagsanpassa?

Prata med en rådgivare så får du personlig hjälp – kontakta oss idag på telefon 08-731 41 51!