Tillbaka till kurser Så skriver du ett riktigt bra cv

Så skriver du ett riktigt bra cv

Ca 30 min
Chef i ledningsgrupp, Erfaren ledare, Ny som chef, Nyfiken på att leda
Distanskurs
195 kr *
* Pris exkl. moms.


  • Expertens tips kring hur du utformar ditt cv.
  • Så går du till väga för att garanterat komma till intervju.
  • Få en enkel mall som tar ditt cv till nästa nivå.

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.

Köp nu

Ditt cv är nyckeln till din nästa anställning, men att skriva ett bra cv är en konst. I denna snabbkurs får du tipsen som leder dig fram till intervju.

”Inga svenskar kan skriva cv!” Det hävdar Monica Renstig, författare till ”Planka cv – lär av de bästa och kom till intervju” och en av Sveriges främsta karriärexperter.

Den här snabba webbkursen består av åtta korta filmer, texter och en mall. Mikrolärande på riktigt – där Monica Renstig avslöjar hur ett CV egentligen ska skrivas och vilka tricks som garanterat tar dig till intervju.

Webbkursen Så skriver du ett riktigt bra cv passar dig som:

  • Letar efter nästa utmaning i karriären
  • Vill säkerställa att du har de bästa förutsättningarna för att bli kallad till intervju
  • Vill få ta del av en av Sveriges mest erfarna karriärcoachers bästa tips

Så här fungerar Chef Webbkurser
Du genomför kursen i din egen takt – när, hur och på vilken enhet du vill. Spara viktiga delar av kursen till din personliga kunskapsbank och du kan även pausa kursen och återkomma senare. Välj själv när du är redo för slutprovet och gör det flera gånger. Efter avklarad kurs får du ett digital diplom du kan dela i sociala medier.

Monica Renstig är en av Sveriges mest erfarna karriärrådgivare
Expert

Monica Renstig var en av Sveriges första karriärrådgivare när hon började 1989. Sedan dess har hon coachat tusentals kvinnor och män i karriären.

Våren 2016 gav Monica Renstig ut boken ”Planka cv” – där hon har samlat de bästa cv:en och meningarna som lett till jobb. Boken slår ett slag för spontanansökningar som den helt oöverträffade metoden att skaffa sig ett nytt jobb på. Men det handlar inte bara om att kontakta rätt person i rätt ögonblick – utan även att göra det på rätt sätt.

Det här får du:

Ett digitalt diplom
med ditt namn, namnet på kursen och en notering om vilket år du genomförde kursen. Diplomet kan du kopiera och mejla till kolleger eller publicera på sociala medier.

Kompetensuveckling på dina villkor
Chefs webbkurser är framtagna specifikt för att passa dig i din roll som chef. Du genomför kursen i din egen takt – när, hur och på vilken enhet du vill. Du väljer själv när du är redo för slutprovet.

Webbkurser från Chef

Chefs logotyp

Kursen presenteras av Chef.

Boka åt flera? Företagsanpassa?

Kontakta Patrick Costow, utbildningsansvarig på Chefakademin, så får du hjälp. Ring 0736-42 11 44 eller maila patrick.costow@chef.se.