Tillbaka till kurser Time Management

Time Management

Prioritera rätt med effektivt självledarskap

7 veckor
Chef i ledningsgrupp, Erfaren ledare, Ny som chef, Nyfiken på att leda
Distanskurs
19 995 kr *
* Pris exkl. moms.


  • Få förståelse för hur hjärnan fungerar i det ökande informationsflödet.
  • Lär dig att bryta ner mål i hanterbara arbetsuppgifter.
  • Hitta teamets tidstjuvar och frigör tid. Skapa en hälsosam och hållbar arbetskultur.

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.

Populära effektivitetsexperten Petra Brask leder detta program i självledarskap, där du under sju veckor lär dig att skapa struktur i arbetet och hälsosam balans i livet.

När den geografiska distansen till våra arbetsplatser och kollegor ökat har samtidigt den mentala distansen till jobbet minskat. Helt plötsligt sitter vi med jobbdatorn i samma soffa som familjen. Hur skiljer vi då på jobb och fritid?

I detta program lär du dig att utveckla effektiva vanor och rutiner för ett hållbart och hälsosamt arbetsliv. Utbildningen ger dig konkreta verktyg för att planera och prioritera de viktigaste arbetsuppgifterna och hantera det ökande informationsflödet. Du får kunskap baserat på den senaste forskningen för att enkelt och smidigt hantera tids- och energikrävande utmaningar som ledare.

Programmet ger dig tips att bryta ner målsättningar till hanterbara uppgifter samt träna ett förhållningssätt som gör att du får ett effektivt arbetsflöde under dina arbetsveckor. Målet är att få verktyg för en effektiv och meningsfull arbetsvardag med god planering, struktur och framförhållning samt sunda strategier för att balansera arbete, fritid och sömn.

Så fungerar kursen:

Under kursens sju veckor får deltagarna hjälp att skapa ett effektivt arbetsflöde, ta kontroll över sin tid och få mer gjort utan att jobba mer. Vi arbetar med learning-by-doing metoder och varvar teori och praktik.

Mellan de fyra lärarledda tillfällena utför du hemuppgifter, tar emot coachning och implementerar dina nya effektiva arbetssätt i din vardag.

De digitala träffarna äger rum 12/3, 26/3, 16/4 och 23/4, klockan 09.00-11:30. Du bör kunna delta vid samtliga tillfällen.

Du får allt det här:

  •  Långsiktigt stöd med lathundar, kursmaterial och mallar.
  • En utbildning utformad efter dina behov tack vare förstudie innan kursstart.
  • Boken Vem bestämmer över din tid? – konsten att frigöra tid och energi.
  • Coachning med effektivitetsexpert.
Petra Brask
Lärare

Petra Brask har med över 20 års arbetslivserfarenhet undervisat i tidseffektivitet för tusentals deltagare både i Sverige och internationellt. Hon har utbildat och coachat både chefer och anställda i en mängd organisationer, allt från FN till Coca-Cola.

Med en gedigen erfarenhet från olika kulturer och länder som Iran, Storbritannien och Norden kan Petra enkelt jämföra och fånga upp intressanta vinklingar i det internationella landskapet vi lever i idag. Behovet av att frigöra tid och energi är stort i små och stora företag och organisationer, i skolvärlden och i kommuner och landsting.

Petra är en efterfrågad effektivitetsexpert i media och press. Hon var programledare för TV-serien Tidsjakten som gick på SVT hösten 2014, där hon hjälpte deltagare att få tiden att räcka till för jobb, sömn och fritid. I oktober 2017 släppte hon sin första bok inom det här ämnet med titeln: ”Vem bestämmer över din tid? – konsten att frigöra tid och energi”. Hennes senaste bok ”Koll på tiden? – tips för skola, fritid, vänner, sömn” riktar sig till ungdomar och släpptes i januari 2019.

Chefs logotyp
Kursen presenteras av Chef.

Boka åt flera? Företagsanpassa?

Kontakta Patrick Costow, utbildningsansvarig på Chefakademin, så får du hjälp. Ring 0736-42 11 44 eller maila patrick.costow@chef.se.

Kommande starter

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.