Tillbaka till kurser

Upskilla eller försvinna

Förmiddag
Chef i ledningsgrupp, Erfaren ledare, Ny som chef, Nyfiken på att leda
Halvdagsutbildning
1 295 kr *
* * Pris exkl. moms. I priset ingår frukost, trendspaning och föreläsning.


  • Omvärldsanalys kring trender och behov av kompetens och lärande
  • Case på innovativa sätt att arbete med behovsanalys och kompetensutveckling.
  • Innovativa metoder för lärande och exempel på forskning.

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.

Vi står inför en enorm utbildnings- och lärandeboom. Förändringshastigheten medför att alla medarbetare i en organisation, från styrelseordförande till den nyanställde, måste lära sig nytt och mer än någonsin. Men vad ska vi lära oss och hur?

OBS! Seminariet hålls via länk på grund av den pågående pandemin. Kontakta oss för mer information: info@chefakademin.se

När vi behöver öka vårt lärande dramatiskt, måste vi innovera hur vi lär oss. Från formellt till informellt lärande och allt där mellan. Och kanske har skillnaden mellan hur organisationer arbetar med sin kompetensförsörjning aldrig varit lika stor och växande som nu.

Utmaningen är stor, men möjligheterna är större än någonsin. Runt om i världen dyker det ständigt upp innovativa och flexibla case på ett innovativt och effektfullt lärande.

Den här halvdagens trendspaning ger dig kunskap och insikt om de ledande trenderna, behoven och praktiska case på innovativt lärande som kan skala kompetens så det möter dagens och morgondagens behov, för dig som chef och dina medarbetare.

Pär Lager föreläser för Chefakademin
Expert

Pär Lager är en av Sveriges ledande personer inom innovation och trender kring organisationers kompetensutveckling och lärande. Pär delar sin tid mellan att arbeta som styrelseordförande i flera olika styrelser och att hjälpa organisationer med utveckling och lärande. Han har även skrivit två ledarskapsböcker, den senaste – ”Förändringsprincipen” – kom våren 2019.

Tidigare har Pär bla. varit VD för Berghs School of Communication, medgrundare och styrelseordförande för Academy, chef för omvärldsanalys och strategi på Svenska Spel, chef för affärsutveckling på Observer/Sifo och politiskt sakkunnig i Utbildningsdepartementet.

Chefs logotyp
Kursen presenteras av Chef.