Tillbaka till kurser Upskilling för dig, teamet och hela organisationen

Upskilling för dig, teamet och hela organisationen

Nästa generations kompetensutveckling

Halvdag
Chef i ledningsgrupp, Erfaren ledare, Ny som chef, Nyfiken på att leda
Distanskurs
2 495 kr *
* * Pris exkl. moms.


  • Så kan ni skapa en nyfikenhetskultur där lärande naturligt ingår.
  • Ta del av case som visar hur kompetensutveckling kan lyfta hela organisationer.
  • Innovativa metoder för lärande och exempel på forskning.

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.

Vi står på tröskeln till en läranderevolution – alla på arbetsmarknaden måste lära och utveckla sig mer, snabbare och effektivare än någonsin, eftersom världen förvandlas som aldrig tidigare. Det här ställer stora och nya krav på alla chefer och ledare.

Stora utmaningar – stora möjligheter

World Economic Forum visade redan 2019 att en genomsnittlig medarbetare i världen behöver lägga 101 dagar på kompetensutveckling fram till 2022 för att bara klara sitt jobb. Det är över 10 gånger mer än vi investerar idag. 

Även om utmaningarna är många, är möjligheterna desto fler. De senaste åren har innovationskraften inom kompetensutveckling fullständigt exploderat. Men det är allt för få som känner till och drar nytta av den här innovationsvågen. Skillnaden mellan de som hänger med och de som står kvar växer exponentiellt.

Om seminariet

Det här seminariet visar hur arbetet med kompetensutveckling förändras, vilka de senaste trenderna är och presenterar de främsta casen i världen. Det visas tydligt varför arbetet måste och kan innoveras, med digitalisering som främsta motor. Hur det livslånga lärande kan göras konkret och smart genom det vi kallar ”upskilling” och ”reskilling”.

På seminariet presenteras hur organisationer kan skapa en kultur av nyfikenhet och utveckling med lika delar vardagslärande och utbildning. Föreläsaren delar frikostigt med sig av verktyg och tips för hur kompetensutveckling kan lyfta chefer, team och hela organisationer till nya nivåer.

Den populäre föreläsaren Pär Lager får sällskap av Marie Hellander Larsson, HR-direktör vid Akademiska Hus, som berättar hur fastighetsbolaget bedriver sitt arbete med kompetensutveckling.

Seminariet ges digitalt via Zoom och pågår 13.00-16.30.

Pär Lager föreläser för Chefakademin
Expert

Pär Lager är en av Sveriges ledande personer inom innovation och trender kring organisationers kompetensutveckling och lärande. Idag arbetar Pär i flera styrelser, som rådgivare inom ledarskap och kompetensutveckling samt skriver böcker och föreläser.

Tidigare har Pär bland annat varit VD för Berghs School of Communication, medgrundare och styrelseordförande för Academy, chef för omvärldsanalys och strategi på Svenska Spel, chef för affärsutveckling på Observer/Sifo och politiskt sakkunnig hos Utbildningsdepartementet.

Han har skrivit två ledarskapsböcker. Den senaste, ”Förändringsprincipen”, kom våren 2019. Våren 2021 kommer Pärs nästa bok som handlar om hur vi kan innovera kompetensutveckling för chefer, team och hela organisationer.

Chefs logotyp
Kursen presenteras av Chef.

Kommande starter

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.