Tillbaka till kurser Utvecklings­samtalet

Utvecklings­samtalet

Ca 40 min-1 tim (beroende på genomförandetakt)
Chef i ledningsgrupp, Erfaren ledare, Ny som chef
Distanskurs
2 995 kr *
* Pris exkl. moms.


  • Medarbetare behöver få utvecklande stöd såväl på distans som på kontoret - få metoder för att lägga upp ett konstruktivt utvecklingssamtal.
  • Unik möjlighet att träna i en digital simulering.

Kontakta info@chefakademin.se om du har frågor eller vill göra en gruppbeställning.

Köp nu

Utvecklingssamtal, medarbetarsamtal eller målsamtal – kärt barn har många namn. Nu mer än någonsin behöver chefer stötta sina medarbetare. Vet du hur du lägger upp och genomför ett målsättande samtal på bästa sätt?

Praktisk träning i säker miljö

”Utvecklingssamtalet” är en unik möjlighet att träna på att hålla medarbetarsamtal i en säker miljö genom e-simulering. Övning, övning och mer övning ger färdighet!

Kursen är framtagen i samarbete med kompetensutvecklarna Intermezzon som skapat prisvinnande e-simuleringar, och som idag är världsledande inom lärosättet blended learning. Du kommer direkt i en fiktiv miljö få svara på frågor. Filmen spelas vidare beroende på dina svar.

Efter simuleringen får du gå igenom ett kortare prov, som visar att du har förstått hur du kan hantera ett utvecklingssamtal. Håller du kvalitativa medarbetarsamtal så kan du bättre motivera du dina anställda och göra dem mer självgående, vilket frigör tid.

I ”Utvecklingssamtalet” får du:

  • En unik möjlighet att träna på att hålla utvecklingssamtal i en säker miljö genom e-simulering. Simuleringarna är uppbyggda kring realistiska scenarier.
  • Praktisk övning som hjälper dig att förändra ditt beteende. Denna webbkurs ger dig möjlighet att träna, träna och träna igen!
Praktisk träning i säker miljö.
Samarbete

Webbkursen är framtagen i samarbete med kompetensutvecklarna Intermezzon som skapat prisvinnande e-simuleringar. Du kommer direkt i en fiktiv miljö få svara på frågor. Filmen spelas vidare beroende på dina svar.

Vill du prova hur det går till?

Du har möjlighet att känna på kursens form och innehåll genom ett gratis provkapitel. Klicka på knappen här nedan för att komma till demoversionen av kursen.

Det här får du:

Praktisk träning
Träna på realistiska situationer i en riskfri miljö.

Digital certifiering
Ett digitalt kursintyg som visar att du har genomfört utbildningen.

Virtuell coach
Öva i simuleringar med en virtuell coach.

Mer om kursen:

Utvecklingssamtalet är ett av dina viktigaste verktyg för att skapa resultat tillsammans med andra. I den här digitala träningen får du med dig tips för vad du behöver tänka på före, under och efter utvecklingssamtalet.

Kursen består av två delar, en teoretisk och en praktisk övning. I teoridelen får du med dig hur på bästa sätt håller ett utvecklingssamtal och hur du coachar din medarbetare till att sätta sina årliga mål och hur de ska realiseras.

Därefter får du ge dig i kast med en praktisk övning. Här får du träna dina färdigheter i att hålla ett simulerat utvecklingssamtal. I ett realistiskt scenario kommer du att möta medarbetaren Lisa, och du kommer att få coacha henne genom samtalet. Din uppgift är att hitta bästa vägen och de val du gör får olika konsekvenser. Du kommer att få återkoppling av din coach som hjälp på vägen, när du behöver det.

Intermezzons logotyp
Kursen presenteras av Intermezzon.

Boka åt flera? Företagsanpassa?

Kontakta Patrick Costow, utbildningsansvarig på Chefakademin, så får du hjälp. Ring 0736-42 11 44 eller maila patrick.costow@chef.se.