Det här är Chefakademin

Välkommen till Chefakademin

Det självklara valet för dig som söker chefs- och ledarskapsutbildningar.

8 av 10 svenska chefer vet att de måste ställa om och lära nytt, men inte vad de behöver. Det vet vi.

”Upskilling”, ”learnability”, ”mikrolärande”… I en allt mer snabbföränderlig värld ökar be­hovet av att ständigt lära nytt. Samtidigt har chefer aldrig varit så pressade som nu. Hur ska det gå ihop?

Chefakademin är skapad för att svara på behovet av smarta och flexibla chefs­ och ledarskapsutbildningar – och för att guida dig rätt. Oavsett om du söker snabbt, digitalt mikrolärande eller vill växla upp ditt ledarskap med en Executive MBA, hittar du det du söker på Chefaka­demin.se.

”Världen förändras blixtsnabbt. Du och dina medarbetare måste lära nytt hela tiden. Men vad? Och hur? Med Chefakademin täcker vi upp alla chefer och ledares behov av upskilling. Ta ansvar för ditt och dina kollegers lärande. Det har aldrig varit enklare än nu”, säger Cissi Elwin, vd för Chefakademin.

Cissi Elwin
Cissi Elwin, vd för Chefakademin.

Chef ❤ Mgruppen = Chefakademin

Sommaren 2021 fusionerades mediebolaget Chefgruppen Stockholm AB och utbildningsbolaget Mgruppen Svenska Managementgruppen AB under det gemensamma namnet Chefakademin.

Mgruppen grundades 1930 och är ett av Sveriges mest erfarna utbildningsföretag inom ledarskap och management. Chef har i snart 25 år gett ut Nordens största ledarskapsmagasin. Det nya bolaget Chefakademin tar en ledande position bland svenska utbildnings- och utvecklingsföretag för alla typer av chefer och ledare.

“Vår ambition är att bli det självklara valet för dig som söker chef- och ledarskapsutveckling, genom hela vårt utbud av utbildning, smarta tjänster, tidningen Chef och Chef.se, sammanfattningar av de viktigaste ledarskapsböckerna, poddar och event”, säger Chefakademins vd Cissi Elwin.

Det självklara valet för chefer som vill fortsätta att vara relevanta

Förändringarna i omvärlden omkull­ kastar gamla sanningar och affärsmodeller i en rasande fart. Som chef är det ditt ansvar att hitta nya lösningar. För det krävs ständig ”upskilling”.

Moderna organisationer uppmuntrar chefer och medarbetare att lära av varandra, nätverka, experimentera och lära nytt på arbetstid. Behovet av kompetensutveckling i arbetslivet är större än någonsin, men det är svårt att hitta rätt i djungeln av utbildningar. Här fyller Chef­akademin en viktig funktion: Alla kurser är fram­tagna tillsammans med ledande experter och genererar ett diplom efter utbildningens slut.

Flera utbildningar på Chefakademin är helt digitala. Du genomför dem på den plats och den enhet som passar dig bäst för tillfället. Vi erbjuder givetvis även chefsutbildning i Stockholm, Göteborg och Skåne med eller utan övernattning, och längre program för dig som söker djupgående kunskap och erfarenhetsutbyte. Flertalet program bygger på blended learning-metodik, där traditionellt lärande blandas med digitala element.

Svårt att välja? Chefakademin anpassar utbildningar efter din organisations unika behov – både webbkurser, klassrumsutbildningar och blended learning. Läs mer om företagsanpassade utbildningar här!