Satsa på en kompetens­injektion 2022!

Måste du ta upp missbruksproblem med en medarbetare? Tackla en inkorg som bara växer och växer? Eller kanske skapa entusiasm kring en helt nödvändig förändring? Chefens utmaningar är många, och tiden knapp. Få en kompetensinjektion där du bäst behöver den!

Early bird – gå fler till bästa pris före 31 januari!

Passa på att ge hela teamet en kunskapskick – ta med kollegorna och gå tre till priset av två! Gäller utbildningarna nedan när du bokar före 31 januari 2022.

Praktisk nytta i din chefsvardag

Den ständigt skiftande chefsrollen har många sidor. För att lyckas fullt ut i ditt uppdrag krävs det att du har koll på både det ena och det andra.

En del har du säkert med dig sedan tidigare, medan du kan behöva fylla på med annat när du ställs inför en specifik situation – som till exempel en omorganisation, ett arbetsmiljöproblem eller förändrade förutsättningar.

Vi har satt ihop en rad utbildningar just för dessa lägen – en kompetensinjektion att ta till när du behöver den. Dessa är kortare och mer kostnadseffektiva än våra fullängdsprogram, men samtidigt tillräckligt långa för att du ska få ingående praktisk kunskap att börja använda direkt.

För att underlätta ditt chefspussel utbildar vi på distans, och tar aldrig mer än en halvdag i anspråk åt gången. Mellan tillfällena får du möjlighet att omsätta det du lärt dig i din egen yrkesvardag, så att du snabbt kommer igång. Utforska våra lite kortare utbildningar här nedan!