Det här är Chefakademin

Starta hösten framtidsstark!

Går din organisation tillbaka till kontoret i höst eller fortsätter ni arbeta på distans? Skaffa verktygen som hjälper dig att navigera det nya arbetslivet som chef!

Praktiska verktyg för det nya arbetslivet

Hösten 2021 kommer att bli en utmaning för många svenska chefer. Arbetslivet vi kommer tillbaka till efter semestrarna är knappast detsamma som före pandemin. Oavsett om din organisation beslutat sig för en hybridlösning eller för att återgå till arbetsplatsen på heltid hittar du alltid relevanta utbildningar hos Chefakademin – både online och i fysisk form.

Kanske står du inför en specifik uppgift, som till exempel att maximera nyttan av era digitala möten, implementera ett mer agilt arbetssätt eller bli bättre på att coacha dina medarbetare och bygga upp teamkänslan på nytt.

Chefakademin finns till för dig som vill bli bättre på att leda, vare sig du har en formell chefstitel eller ej. Bland våra många distansutbildningar hittar du både längre program, expertledda webbinarier och specialiserade snabbkurser.

Vad behöver du lära dig idag – inför imorgon?

Utveckla hela teamet? Vi anpassar utbildningar!

Alla företag är olika – vi har mixen som passar just ditt! Låt din organisation lyfta med hjälp av vårt mångåriga kunnande. Kontakta oss idag så berättar vi hur vi kan skapa värde utifrån era egna förutsättningar!

Exempel på utbildningar från Chefakademin:

Se alla våra utbildningar