Välkommen till Chefakademin!

Förändringarna i omvärlden omkullkastar gamla sanningar och affärsmodeller i en rasande fart. Som chef är det ditt ansvar att hitta nya lösningar. För det krävs ständig “upskilling”. Chefakademin är det självklara valet för dig som söker ledarskapsutbildningar och kompetensutveckling för chefer. 

“Upskilling”, “learnability”, “mikrolärande”… I en allt mer snabbföränderlig värld ökar behovet av att ständigt lära nytt. Samtidigt har chefer aldrig varit så pressade som nu. Hur ska det gå ihop?

Chefakademin är skapad för att svara på behovet av moderna och lättillgängliga chefs- och ledarskapsutbildningar – och för att guida dig rätt. Oavsett om du är på jakt efter en fysisk utbildning över en eller flera dagar, alternativt på internat, ett seminarium, webbkurs eller interaktiv e-simulering, hittar du enkelt det du söker på Chefakademin.se.

”Allt fler chefer efterfrågar små tuggor i form av ’mikrolärande’ och interaktiva onlineutbildningar, men samtidigt ser vi ett ökat behov av det fysiska mötet och nätverkande, där halv- eller heldagsseminarier kompletterar flerdagarsinternat och/eller längre ledarskapsprogram. Med Chefakademin täcker vi upp alla chefers behov av lärande”, säger Cissi Elwin, vd och chefredaktör på Chef.

Chefakademin är ett unikt samarbete mellan två aktörer som har lång och väldokumenterad erfarenhet av att utveckla chefer. Mgruppen grundades 1930 och är Sveriges mest erfarna utbildningsföretag inom ledarskap och management. Chef har i snart 25 år gett ut Nordens största ledarskapsmagasin, och stöttar chefer på många sätt – genom hel- och halvdagsseminarier, webbkurser och digitala tjänster. 

Moderna organisationer uppmuntrar chefer och medarbetare att innovera, experimentera och lära nytt på arbetstid. Behovet av kompetensutveckling i arbetslivet är större än någonsin, men det är svårt att hitta rätt i djungeln av utbildningar. Här fyller Chefakademin en viktig funktion.